Katalogi

 

Easy Space

Program Easy Space je koncept, ki spodbuja učinkovitost na delovnem mestu. Preprostost odraža v funkcionalnosti modularnih elementov, ki se lahko združujejo in vzpostavimo popolno pisarniško okolje.

Easy Space ponuja rešitve, ki omogočajo dobro premišljeno ureditev in popoln izkoristek prostora. Easy Space je zaposlenim prijazen.

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Primo Space Workstation

Primo Space Workstation pisarniško pohištvo zagotavlja celovito in skladno ureditev poslovodnih prostorov.

Sistem je zelo eleganten, v mladostnem duhu, udoben in v sodobnem izgledu.

Navdihujoč izgled Primo Spacea je oblikoval znan italijanski studio Castiglia Associati.

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Primo Space Managerial

Primo Space Managerial je direktorsko pisarniško pohištvo, ki izpolnjujejo stroge zahteve sodobnih menedžerjev. Za ta pisarniški program je značilna najvišja kakovost in inovativne ergonomske rešitve. Poleg najvišje kakovosti uporabljenih materialov ima harmonično in elegantno obliko.

Primo Space je visok cenovni razred pohištva po ceni, ki je prilagojena razmeram na trgu.

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

SQ Art

SQ Art – inteligentno pisarniško pohištvo

SQ Art je nov sistem, ki zagotavlja skoraj neomejene rešitve pri opremljanju pisarniških prostorov. SQ Art omogoča realizacijo ciljev in izpolnjuje različne zahteve, ki segajo od agencij, informacijskih pisaren in odnosov s strankami.

SQart ponuja visoko kakovostne materiale, estetiko in funkcionalnost po razumni ceni.

Oglejte si predstavitveni video programa SQ Art.

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Flib

Z okretnostjo in hitrostjo se lahko takoj prilagodi vsaki situaciji. Flib konferenčni sistem omogoča prosto ureditev sobe v nekaj minutah. Je mobilen, funkcionalen in izjemno enostaven za uporabo. Zahvaljujoč Flibu se lahko celoten prostor preuredi dobesedno v nekaj premikih.

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Program CX3200

"Vaš recept za uspešen sestanek!"


Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Program Tento

"Nizke, srednje ali visoke - odvisno od vaših potreb: omare so ustrezne za shranjevanje dokumente, fascikle, vzorcev ali modelov. Vsestranske in raznolike omare Tento vam bo pomagale organizirati prostor okoli vas na najbolj učinkovit način."


Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Velum

Sprejemni pulti Velum niso le prilagodljivi, ampak predvsem stroškovno učinkoviti zaradi svoje preproste strukture. Svojo nalogo bodo opravljali zelo dobro, ne samo pri tradicionalni recepcijah, ampak tudi kot center storitev za stranke v bankah ali pisarnah.


Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

eRange. Particulary Perfect

Vsaka podrobnost šteje.
Direktorsko pisarniško pohištvo eRange
sestavlja več različnih detajlov in dizajnov - vsi so popolni. Najvišja kakovost je pri pohištvu eRange standard. Vemo, da boste to cenili kajti uspeh, kakršen je vaš, je bil lahko dosežen le s perfekcionizmomv.

Navdih eRange dizajna izhaja iz najbolj zaželene sodobne tehnologije na trgu: popolnoma ergonomski izdelki iz podjetja Apple. To visokokakovostno in izstopajoče pohištvo sta oblikovala dizajnerja, pripravnika pri mojstru Rossa Lovegrove (entuzijast biologije in dizajner Applovega iMac-a).

Katalog: pdf icon

Preberi več

 
 

Vse pravice pridržane.

Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.