Operativni program

Program pohištva Easy Space

 

Domov / Pisarniško pohištvo / Operativno pisarniško pohištvo / Operativno pisarniško pohištvo Easy Space
Ponudba
Pisarniško pohištvo
=
Direktorsko pisarniško pohištvo
=
Operativno pisarniško pohištvo
=
Konferenčne sobe
=
Recepcije
=
Čakalnice
=
Arhivske omare
Pisarniški stoli
=
Direktorski stoli
=
Operativni stoli
=
Visoki delovni stoli
=
Konferenčni stoli
=
Konferenčni stoli z mizico
=
Klopi za čakalnice
Pisarniške mize
=
Pisalne mize
=
Električne dvižne mize
=
Zložljive mize
Zofe in fotelji

Operativno pohištvo Easy Space

Operativni program pisarniškega pohištva. Moderno pisarniško pohištvo Easy space je kar najbolj prilagojeno za vse vrste operativnih pisarn. Modularni sistem pa nam omogoča različne postavitve, ki jih lahko po potrebi spremenimo

Optimalna ureditev delovnega mesta se mora odzivati na procese, ki jih izvajajo zaposleni, ki tam delajo. Priporočljivo je izbrati opremo, ki je univerzalna, medtem ko je v celoti funkcionalna. Da bi olajšali učinkovito vsakodnevno delo, najboljšo podporo pogosto zagotavljajo preproste in preizkušene rešitve, kot je sistem pohištva Easy Space.

Prednosti pohištva za operativni del Easy Space

Prednosti

Praktičnost v kombinaciji s preprostim dizajnom ustvarjajo estetsko prijeten in stroškovno učinkovit pisarniški program pohištva, ki dobro deluje na različnih delovnih mestih in izpolnjuje različne potrebe uporabnikov. Easy Space izpolnjuje različna pričakovanja – nudi podporo pri opremljanju funkcionalnih in udobnih prostorov, ki so prilagojeni potrebam katerekoli organizacije oziroma podjetja.

Funkcionalnosti:
– sistem za upravljanje kablov,
– nastavitev višine nog,

– oblazinjene plošče za pisalne mize.

Shranjevalni prostor

Veliko poklicev je, za katere so tiskani dokumenti in njihovo shranjevanje ključnega pomena. Raznolikost omaric Easy Space omogoča shranjevanje pomembnih dokumentov in ureditev pisarniške knjižnice.

Sestavite si svojo pisarno
Enostaven dizajn ne ponuja le enega vzorca oziroma ureditve. S kombiniranjem različnih oblik mize z različnimi tipi nog je mogoče ustvariti različne delovne postaje. Dodatna prednost je razpon razpoložljivih barv za noge, ročaji omar …

 

Naša poslovalnica

ELCOND d.o.o.
Celovška 150
1000 Ljubljana

Potrebujete pomoč pri izbiri pohištva?

Naša ekipa vam bo na podlagi večletnih izkušenj svetovala primerno pohištvo za vašo pisarno v okviru vašega budgeta. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

5 + 5 =

loading