Operativni program

Program pohištva Play&Work

 

Domov / Pisarniško pohištvo / Operativno pisarniško pohištvo / Operativno pisarniško pohištvo Play&Work
Ponudba
Pisarniško pohištvo
=
Direktorsko pisarniško pohištvo
=
Operativno pisarniško pohištvo
=
Konferenčne sobe
=
Recepcije
=
Čakalnice
=
Arhivske omare
Pisarniški stoli
=
Direktorski stoli
=
Operativni stoli
=
Visoki delovni stoli
=
Konferenčni stoli
=
Konferenčni stoli z mizico
=
Klopi za čakalnice
Pisarniške mize
=
Pisalne mize
=
Električne dvižne mize
=
Zložljive mize
Zofe in fotelji

Operativno pohištvo Play&Work

V sodobnih pisarnah lahko zaposleni enostavno spreminjajo delovni stil. Ustrezna prostorska ureditev, s katero zaposleni izberejo delovno mesto, kjer bodo opravili določeno delovno nalogo, poveča njihovo učinkovitost do 60 %.

Prednosti

24 % zadovoljstva zaposlenih je odvisno od delovnega mesta. Ravno zadovoljstvo zaposlenih pa ima velik vpliv na njihovo motivacijo in identifikacijo z družbo. Kako torej urediti pisarniški prostor, da bo privlačil zaposlene in bo izboljšal njihovo zavzetost za delo?

 

Pisarniška območja:

 

Skupinsko delo

Danes 70 % stikov na delovnem mestu poteka v skupnem prostoru in ne v ločenih pisarnah ali sejnih sobah. Dodatni sedež, ki ga zagotavljajo pisarniški pohištveni sistemi in nizke omare s funkcijo klopi, ustvarja idealen kraj za hitra in spontana delovna srečanja majhnih ekip.

Individualno delo

Ne glede na vrsto nalog in obveznosti, ki jih moramo opraviti, potrebujejo zaposleni včasih tudi popoln mir. Ljudje v poklicih, ki temeljijo na individualnem delu, potrebujejo zaseben prostor. Omare nad mizami oziroma oblazinjeni paneli med pisalnimi mizami omogočajo, da izolirate delovno mesto od vrveža vsakodnevnega pisarniškega dela. Tovrstni paneli so tudi pomoč pri urejanju več delovnih mest v skupnem prostoru, kar znatno optimizira stroške urejanja in vzdrževanja.

Funkcionalnosti programa:

– kovinski paneli za pisalne mize,
– oblazinjeni paneli za pisalne mize,
– funkcionalni pisarniški dodatki (police, poličke, pregrade, lončki …),
– sistem za urejene kable,

– brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Oblikovanje: Gernot Oberfell in Jan Wertel

Gernot Oberfell in Jan Wertel sta začela svojo kariero v sodelovanju z Rossom Lovegrovejem, mednarodno priznanim oblikovalcem, ki je oblikoval tudi Apple iMaca. WertelOberfell – to je ime njunega oblikovalskega studia, ustanovljenega leta 2007 v Londonu, tri leta kasneje pa sta odprla še svoj drugi studio v Münchnu. Njuni projekti razkrivajo zanimanje za najsodobnejše tehnologije, ki so kombinacija logičnega razmišljanja in lepih organskih oblik.

Program Play & Work je prejel naslednje nagrade:

Red Dot Design Award 2016
Iconic Award 2016

German Design Award 2018

Naša poslovalnica

ELCOND d.o.o.
Celovška 150
1000 Ljubljana

Potrebujete pomoč pri izbiri pohištva?

Naša ekipa vam bo na podlagi večletnih izkušenj svetovala primerno pohištvo za vašo pisarno v okviru vašega budgeta. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

3 + 2 =

loading