Elcond d.o.o.

Pisarniške arhivske omare

 

Domov / Pisarniško pohištvo / Arhivske omare
l

Možnost 3d izrisa

Vsaki stranki naredimo 3d izris primerov postavitve in izbire pohištva.

Z

Ergonomsko pohištvo

Izbira ergonomskih stolov pomeni tudi večjo produktivnost in manj bolečin in poškodb.

Modularno pohištvo

Na izbiro imamo modularno pohištvo, ki ga lahko nadgradite v primeru  širitve podjetja.

+

Možnost montaže

Ko izberemo pohištvo, vam ga tudi zmontiramo točno tako, kot si boste želeli.

Izjemna kakovost

Vso pohištvo, ki ga ponujamo je izjemno kakovostno in vzdržljivo.

Pisarniške arhivske omare

Omare za arhiviranje fasciklov oz. dokumentacije. Nizke, srednje ali visoke – odvisno od vaših potreb.

Omare so ustrezne za shranjevanje dokumentov, fascikle, vzorcev ali modelov. Delitev delovnega prostora je širša ideja, ki ponuja različne možnosti znotraj poslovnega objekta in pisarne, in koristi zaposlenemu.

Pri izbiri vam z veseljem svetujemo in naredimo 3D izris. Pohištvo pa vam tudi zmontiramo. Preverite primere različnih programov in nas kontaktirajte za ponudbo.

Programi arhivskih omar

Program Tento

“Nizke, srednje ali visoke – odvisno od vaših potreb: omare so ustrezne za shranjevanje dokumente, fascikle, vzorcev ali modelov. Vsestranske in raznolike omare Tento vam bo pomagale organizirati prostor okoli vas na najbolj učinkovit način.”

Program Easy Space

Pisarniške arhivske omare in pisarniško pohištvo

“Arhivske omare Easy Space nudijo pet vrst omar: z drsnimi vrati, tamburaškimi vrati, vrata s tečaji, odprte police in omare s predali.”

Program SQart

“Poleg funkcionalnih miz, sistem SQart ponuja tudi širok nabor omar in stenskih enot. Ponudba vključuje omare z drsnimi vrati, tamburaškimi vrati, krilnimi vrati in steklena krilna vrata, kot tudi odprte omare s policami in omare s predali.”

 

Program Puzlo

“Linija Puzlo je vsekakor več kot le sistem omaric, ker je bolj podobna sestavljanki.”

Delitev delovnega prostora je širša ideja, ki ponuja različne možnosti znotraj poslovnega objekta in pisarne, in koristi zaposlenemu. Vsak prostor, ki temelji na delitvi delovnega prostora, mora biti opremljen z omaricami – majhne enote za zaklepanje, ki so dodeljene vsakemu zaposljenemu posebej, in so namenjeni shranjevanju njihovih dokumentov, torbe, osebni predmeti itd.

Linija Puzlo je popolnoma prilagodljiv sistem, ki ga je mogoče prilagoditi za različne potrebe.

Dimenzije, oblika, barve, ključavnice in dodatki vam omogočajo velik izbor elementov, s katerimi zgradite svojo omarico. Linija ponuja različne oblike in kombinacije. Seznam možnosti je zelo dolg in ga je možno kombinirati z mnogimi različnimi barvami. To vam omogoča, da ustvarite zelo zanimivo prostorske in vizualne učinke. Vse kar morate storiti je, da začnete igro.

  

Naša poslovalnica

ELCOND d.o.o.
Celovška 150
1000 Ljubljana

Potrebujete pomoč pri izbiri pohištva?

Naša ekipa vam bo na podlagi večletnih izkušenj svetovala primerno pohištvo za vašo pisarno v okviru vašega budgeta. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

15 + 2 =

loading