Elcond d.o.o.

Pohištvo za recepcije

 

l

Možnost 3d izrisa

Vsaki stranki naredimo 3d izris primerov postavitve in izbire pohištva.

Z

Ergonomsko pohištvo

Izbira ergonomskih stolov pomeni tudi večjo produktivnost in manj bolečin in poškodb.

Modularno pohištvo

Na izbiro imamo modularno pohištvo, ki ga lahko nadgradite v primeru  širitve podjetja.

+

Možnost montaže

Ko izberemo pohištvo, vam ga tudi zmontiramo točno tako, kot si boste želeli.

Izjemna kakovost

Vso pohištvo, ki ga ponujamo je izjemno kakovostno in vzdržljivo.

Pohištvo za recepcije

Recepcija je namenjena tako stranki kot zaposlenim in je lahko bistvena pri komunikaciji in izmenjavi zunanjih in notranjih informacij.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da je sprejemni prostor tudi delovni prostor. Zato mora biti funkcionalen in prilagojen potrebam uporabnikov.

Pri izbiri vam z veseljem svetujemo in naredimo 3D izris. Pohištvo pa vam tudi zmontiramo. Preverite primere različnih programov in nas kontaktirajte za ponudbo.

Programi pohištva za recepcije

Recepcije Velum

Recepcijski pulti Velum niso samo fleksibilni, temveč so predvsem stroškovno učinkoviti zaradi svoje preproste strukture. Delujejo odlično ne le kot tradicionalne recepcije, ampak tudi kot služba za stranke v bankah ali pisarnah.

Sprejemni pulti Velum niso le prilagodljivi, ampak predvsem stroškovno učinkoviti zaradi svoje preproste strukture. Svojo nalogo bodo opravljali zelo dobro, ne samo pri tradicionalni recepcijah, ampak tudi kot center storitev za stranke v bankah ali pisarnah.

    Recepcije – Velum

Recepcije Check-In

Izberite barvne oblazinjene panele Check-In in dajte svojemu podjetju edinstveno funkcijo blagovne znamke!

Sprejemne plošče so zasnovane tako, da pomagajo vsem vašim gostom in strankam, da se prijavijo. Izberite barve oblazinjenih panelov Check-In in dajte svojemu podjetju edinstveno funkcijo blagovne znamke!

Check-In oblazinjeni paneli se nameščajo na mizah iz programa EasySpace in SQart. Uporabljajo se lahko za ločevanje od sprejemnega prostora samo na sprednji strani ali z uporabo stranskih plošč v obliki črke U ali L. Stranska plošča lahko po potrebi skrije celotno delovno postajo ali le njen del. Vdolbina, ki je oblikovana na strani uporabnika, je lahko opremljena z oblazinjeno ploščo za pritrditev opomb in pomembnih informacij.

    Recepcije – Velum

Recepcije Sand

Recepcija je reprezentativni del vsake pisarne – prostor, kjer se ustvari prvi vtis.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da je sprejemni prostor tudi delovni prostor. Zato mora biti funkcionalen in prilagojen potrebam uporabnikov. Recepcije iz programa Sand vse to omogočajo.

Program Sand, s svojim pohištvom in sistemom sten, je idealna rešitev, ki se popolnoma ujema s konceptom modernega in mobilnega pisarniškega prostora.

Program Sand je primeren za pisarne, skupne prostore, prav tako je na voljo za recepcije, in omogoča akustične rešitve v prostoru.

    Recepcije – Velum

Naša poslovalnica

ELCOND d.o.o.
Celovška 150
1000 Ljubljana

Potrebujete pomoč pri izbiri pohištva?

Naša ekipa vam bo na podlagi večletnih izkušenj svetovala primerno pohištvo za vašo pisarno v okviru vašega budgeta. Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

9 + 15 =

loading