Operativni program

Moderno zasnovano pisarniško pohištvo je prilagojeno sodobnemu poslovanju

Danes nam je pisarna več kot le delovni prostor, saj v njej preživimo več kot polovico dneva.

Ergonomsko oblikovano Pisarniško pohištvo vam omogoča učinkovitejše delo, ter manj stresa.

Moderno oblikovano pisarniško pohištvo je hkrati bolj funkcionalno in prilagojeno vsakemu posamezniku.

 

Program Easy Space

 

Optimalna ureditev delovnega mesta se mora odzivati na procese, ki jih izvajajo zaposleni, ki tam delajo. Priporočljivo je izbrati opremo, ki je univerzalna, medtem ko je v celoti funkcionalna. Da bi olajšali učinkovito vsakodnevno delo, najboljšo podporo pogosto zagotavljajo preproste in preizkušene rešitve, kot je sistem pohištva Easy Space.

Prednosti

Praktičnost v kombinaciji s preprostim dizajnom ustvarjajo estetsko prijeten in stroškovno učinkovit pisarniški program pohištva, ki dobro deluje na različnih delovnih mestih in izpolnjuje različne potrebe uporabnikov. Easy Space izpolnjuje različna pričakovanja - nudi podporo pri opremljanju funkcionalnih in udobnih prostorov, ki so prilagojeni potrebam katerekoli organizacije oziroma podjetja.

Funkcionalnosti:
- sistem za upravljanje kablov,
- nastavitev višine nog,

- oblazinjene plošče za pisalne mize.

Shranjevalni prostor

Veliko poklicev je, za katere so tiskani dokumenti in njihovo shranjevanje ključnega pomena. Raznolikost omaric Easy Space omogoča shranjevanje pomembnih dokumentov in ureditev pisarniške knjižnice.

Sestavite si svojo pisarno
Enostaven dizajn ne ponuja le enega vzorca oziroma ureditve. S kombiniranjem različnih oblik mize z različnimi tipi nog je mogoče ustvariti različne delovne postaje. Dodatna prednost je razpon razpoložljivih barv za noge, ročaji omar ...


pdf icon - Katalog operativnega programa Easy Space

 

Več o programu Easy Space

Preberi več

 
 

Program SQart Workstation

 

"Zaslužite si najvišji standard!"

Nenavadna natančnost v kombinaciji z napredno funkcionalnostjo. Presenetljivo širok izbor miz, delovnih površin, podnožji in posebnih dodatkov.
Delovne postaje SQart so izjemno praktični in večnamenski sistemi. Uporabite ga lahko za ustvarjanje
delovnih postaj, ki ustrezajo potrebam zaposlenih.

Praktične rešitve, ki se uporabljajo v sistemu SQart Workstation imajo pozitiven učinek na vsakodnevno delo zaposlenega. Oblazinjene plošče služijo  kot opomnik za najpomembnejše stvari, ki jih morate narediti. Viseče police vam bodo pomagale urediti svoj prostor, drsni pokrovi pa vam bodo pomagali pri spajanju kablov.


pdf icon - Katalog operativnega programa SQart Workstation


Več o programu SQart.

Preberi več

 
 

Program Play & Work

 

V sodobnih pisarnah lahko zaposleni enostavno spreminjajo delovni stil. Ustrezna prostorska ureditev, s katero zaposleni izberejo delovno mesto, kjer bodo opravili določeno delovno nalogo, poveča njihovo učinkovitost do 60 %.

Prednosti

24 % zadovoljstva zaposlenih je odvisno od delovnega mesta. Ravno zadovoljstvo zaposlenih pa ima velik vpliv na njihovo motivacijo in identifikacijo z družbo. Kako torej urediti pisarniški prostor, da bo privlačil zaposlene in bo izboljšal njihovo zavzetost za delo?

Pisarniška območja:

Skupinsko delo

Danes 70 % stikov na delovnem mestu poteka v skupnem prostoru in ne v ločenih pisarnah ali sejnih sobah. Dodatni sedež, ki ga zagotavljajo pisarniški pohištveni sistemi in nizke omare s funkcijo klopi, ustvarja idealen kraj za hitra in spontana delovna srečanja majhnih ekip.

27pisarniko_pohitvopisarnapohitvo_za_pisarnoplay_and_work.jpg

Individualno delo

Ne glede na vrsto nalog in obveznosti, ki jih moramo opraviti, potrebujejo zaposleni včasih tudi popoln mir. Ljudje v poklicih, ki temeljijo na individualnem delu, potrebujejo zaseben prostor. Omare nad mizami oziroma oblazinjeni paneli med pisalnimi mizami omogočajo, da izolirate delovno mesto od vrveža vsakodnevnega pisarniškega dela. Tovrstni paneli so tudi pomoč pri urejanju več delovnih mest v skupnem prostoru, kar znatno optimizira stroške urejanja in vzdrževanja.

11_pisarnisko_pohitvo_pisarna_pohistvo_za_pisarno_play_and_work.jpg

Direktorska pisarna

Direktorska pisalna miza Play & Work, pritrjena na stransko omarico, je inovativen pristop h klasični rešitvi. Zaobljeni robovi, zgornja ploskev iz linoleja z jasno vidno strukturo vezanega lesa v kombinaciji z edinstveno obliko noge ustvarja zanimiv pohištveni element.

23pisarnisko_pohistvopisarnapohistvo_za_pisarnoplay_and_work.jpg

Tihi prostori

98 % najbolj učinkovitih zaposlenih ima dostop do delovnega prostora, kjer se lahko osredotočijo. Program Play & Work vam omogoča, da opremite tiho sobo z uporabo nekonvencionalnih rešitev skupaj s tradicionalnimi. Nizka omarica s funkcijo oblazinjene klopi zaposlenim omogoča, da popolnoma spremenijo delovni položaj - iz sedečega v polležeči - kar ima pozitiven vpliv na njihovo počutje oziroma zdravje. Izbirate lahko med štirimi različnimi tipi klopi.

26pisarnisko_pohistvopisarnapohistvo_za_pisarnoplay_and_work.jpg

Neformalna srečanja

88 % zaposlenih meni, da neformalna srečanja pozitivno vplivajo na vzdušje in odnose med zaposlenimi. Premična barska miza Play & Work je zasnovana tako, da ustreza tej potrebi. Stand up oziroma sestanki stoje so običajno krajši, bolj učinkoviti in potekajo v manj formalnem ozračju. Poleg tega zaposlenim omogočajo, da spremenijo delovni položaj.

7_pisarnisko_pohistvo_pisarna_pohistvo_za_pisarno_play_and_work.jpg

 

Več o oblazinjenem pohištvu Play& Work - Soft Seating.

 

Funkcionalnosti programa:

- kovinski paneli za pisalne mize,
- oblazinjeni paneli za pisalne mize,
- funkcionalni pisarniški dodatki (police, poličke, pregrade, lončki ...),
- sistem za urejene kable,

- brezžično polnjenje mobilnih naprav.

Oblikovanje: Gernot Oberfell in Jan Wertel

Gernot Oberfell in Jan Wertel sta začela svojo kariero v sodelovanju z Rossom Lovegrovejem, mednarodno priznanim oblikovalcem, ki je oblikoval tudi Apple iMaca. WertelOberfell - to je ime njunega oblikovalskega studia, ustanovljenega leta 2007 v Londonu, tri leta kasneje pa sta odprla še svoj drugi studio v Münchnu. Njuni projekti razkrivajo zanimanje za najsodobnejše tehnologije, ki so kombinacija logičnega razmišljanja in lepih organskih oblik.

Program Play & Work je prejel naslednje nagrade:

Red Dot Design Award 2016
Iconic Award 2016

German Design Award 2018

 


image_icon.jpg - Katalog programa Play&Work

image_icon.jpg - NOVO! Katalog programa Play&Work 2019/20

image_icon.jpg - Katalog oblazinjenja in zaključnih površin Play&Work

 


Preberi več

 
 

eModel - dvižne mize

Program eModel - dvižne mize:

Če je računalnik glavno delovno orodje, je ergonomičnost delovnega mesta zelo pomembna.

Miza z električno nadzorovano nastavitvijo višine, ki je na voljo kot del sistema, omogoča uporabniku hitro prilagajanje višine delovne površine.

 

image_icon.jpg - NOVO! Katalog programa eModel 2019/20


Več o programu eModel.

Preberi več

 
 

Program Primo Space Workstation

 

"Elegantno in brezčasno!"

Primo Space Workstation pisarniško pohištvo zagotavlja celovito in skladno ureditev poslovodnih prostorov.

 

pdf icon - Katalog programa Primo Space Workstation

Več o programu Primo Space Workstation.

Preberi več

 
 

Vse pravice pridržane.

Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.