Pisarniški stol Galileo 2467,00 EUR + DDV

 

Sedež, ki samodejno sledi vsakemu gibanju. Naslon se oblikuje kot drugi hrbet in podpira vsako vretence.

Stol Galileo izraža plemenito eleganco, a notranjost stola ponovno opredeli tehnologijo sedenja. Visoka tehnologija dopolnjuje življenjski stil: edinstvena kombinacija estetske živahnosti in ergonomsko usmerjenih inovacij, ki jih mora vsakdo doživeti in občutiti.

Pisarniški stol Galileo je oblikovala arhitektka Françoise-Hélene Jourda. Glavno načelo njenega dela je idealno ravnotežje med oblikovanjem in tehnologijo. Rezultat je stol, ki je izjava o enostavnosti bivanja.

Boljše delo

GLIDE-TEC+ sledi vašemu gibanju in zagotavlja udobno delo v vsakem sedečem položaju, zato so vaše roke stalno v stiku s pisalno površino ali tipkovnico.

Samodejno nastavljanje teže
Nastavljiva globina sedeža
Nastavljiv naslon za glavo

Nastavljiv naslon za roke

Patentirana rešitev

Štirje patenti so vključeni v drobovje pisarniškega stola Galileo. Patenti v naslonu podpirajo hrbtenico in tridimenzionalno gibljiv naslon ter omogočajo prilagoditev globine sedeža in avtomatsko nastavljanje teže.

Novi mehanizem premika sedež tako, da sledi vsakemu gibanju. Položaj naslonjala je sinhroniziran s premikom sedeža in se samodejno prilagaja novemu položaju hrbtenice. Hrbtni naslon je kopija hrbtenice in podpira vsako posamezno vretence, hkrati pa ne daje nobenega nasprotnega pritiska, če ga ne želite.

Pisarniški stol vas podpira tam, kjer potrebujete podporo. Samodejno se prilagaja vaši hrbtenici in vašemu gibanju. To je inteligentno udobje sedenja.

Pisarniški stol Galileo je dobavljiv tudi kot pisarniško-konferenčni stol.

 

pdf icon - Katalog Galileo

pdf icon - Katalog oblazinjenja Galileo

 

Vse pravice pridržane.

Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.