Pisarniški stol Xenium 739,00 EUR + DDV

 

Očarljivo preprost dizajn in neverjetna fleksibilnost - to so lastnosti družine pisarniških stolov Xenium.

Stoli se popolnoma prilagajajo telesu uporabnika, kar zagotavlja zdravo sedenje. Poleg tega zasnova in funkcionalnosti stolov Xenium izpolnjujejo najvišje standarde. To so stoli za vse vaše potrebe!

Raznolikost je zanimiva, prav tako pa dejstvo, da je vsak izmed nas drugačen. To je velik izziv, saj zagotavlja udobno sedenje ljudem, ki so različnih postav in velikosti.

Xenium ponuja neverjetne možnosti prilagajanja in možnost izbire dodatnih funkcij, ki zagotavljajo izjemno udobje tudi ob dolgotrajni uporabi.

Sedite, kot želite!

Nastavljiv naslon z ledveno podporo
Nastavljiva globina sedeža (do 100 mm)
Več tipov naslonov
Več tipov naslonov za roke

Več tipov mehanizmov

Napredna ergonomija

Samo dober pisarniški stol lahko aktivira telo uporabnika za premikanje med sedenjem. Gibanje mora biti neprekinjeno, ne pa vsiljivo. Strokovnjaki za ergonomijo so ustvarili pisarniški stol Xenium, ki odlično združuje udobje in sodoben dizajn z ergonomskimi načeli.

Stol za zahtevne uporabnike!

Lahka, intuitivna nastavitev stola Xenium zagotavlja zdravo sedenje in večje udobje pri uporabi v primerjavi z običajnimi vrtljivimi pisarniškimi stoli.

Z možnostjo izbire med tremi vrstami mehanizmov - EPRON SYNCRON PLUS, DYNAMIC PLUS ali INEDITO - Xenium se prilagaja posameznim potrebam uporabnika. Širok nagib naslona omogoča prosto in dinamično sedenje, kar je največja prednost za mišice, hrbtenico in celotno telo uporabnika. Mehanizem DYNAMIC PLUS omogoča velik nagib naslona in udobno sedenje med vsakodnevnim delom.

Prilagodljivost je ena od najpomembnejših lastnosti, ki naj bi jo imela pisarna. Ker ima Xenium kar tri različne naslone - dvojni naslon, oblazinjen in mrežast naslon -, ima lahko vsak zaposleni fleksibilnost, ki ustreza nnjegovim potrebam.

Plastični elementi naslona in naslona za glavo so na voljo v treh barvah: beli, sivi in črni.

Stol Xenium je dobavljiv tudi kot konferenčni stol.


 

stol icon Vzorčni stol Xenium na ogled v našem salonu po predhodnem dogovoru.

 

 

Barvne lestvice materialov in oblazinjenja:

   

   

  Proizvajalec: Nowy Styl

   


   

  Vse pravice pridržane.

  Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.