Pisarniški stol Sail 856,00 EUR + DDV

 

Transparentnost, lahkotnost in izčiščena eleganca – te tri besede opisujejo novo družino pisarniških stolov Sail in njihove lastnosti. Poleg različnih funkcionalnosti stole odlikuje svoboda gibanja in udobje, ki ima pomembno vlogo. Tako gibanje kot tudi udobje sta narekovala tanek in fleksibilen naslon za hrbet.

Prednosti

Na voljo so številne različice stola Sail, zato ga lahko vsak uporabnik popolnoma prilagodi svojim potrebam.

Poleg patentiranega mehanizma GLIDE-TEC lahko izberete še druge mehanske sisteme (sinhroni in udoben sinhronski mehanizem). Vsaka različica modela pisarniškega stola je na voljo z raznovrstnimi elementi: blazine v številnih tkaninah in barvah, nastavljiv naslon za glavo, trdna in funkcionalna naslonjala za roke, nastavljiva globina sedeža in nagib sedeža, edinstvena funkcija CatBack, ki omogoča globinsko nastavitev ledvene podpore ...

Oblikovanje: Ray Carter

Carter ima več kot 30-letne izkušnje na področju avtomobilskega in industrijskega oblikovanja. Leta 1973 je Carter skupaj s prijateljem in znanim oblikovalcem Charlesom Pellyjem odprl Designworks USA, ki je postal eden od najbolj znanih svetovnih oblikovalskih studiev na področju pisarniškega in transportnega oblikovanja.

Stol Sail je dobavljiv tudi kot konferenčni stol.

 

pdf icon - Katalog Sali

 

 

Barvne lestvice materialov in oblazinjenja:

   

   

  Proizvajalec: Nowy Styl

   

   

   

  Vse pravice pridržane.

  Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.