Akustične rešitve

Prijazno, moderno, udobno in tiho.

 

Pisarna je prostor kjer se osredotočenost na delo in konstantna potreba po komunikaciji ves čas prepletata.

Ko je pisarna hrupna in polna šumov, postanejo zaposleni raztreseni in se počutijo neprijetno - ne morejo se osredotočiti na svoje delo, njihova učinkovitost se zmanjša.


Za reševanje problemov te narave smo ustvarili ponudbo akustičnih izdelkov. Njihova zasnova in izvajanje temelji na strokovnem znanju in izkušnjah našega akustičnega tima, kot tudi meritva in preskusih, ki so jih izvedli zunanji laboratoriji.

Dobro premišljena uporaba opreme, ki blaži ali blokira zvok, vam omogoča, da dosežete visok akustični standard, s čimer se ponovno vzpostavijo pogoji, ki omogočajo zaposlenim, da svoje naloge opravljajo hitro in z lahkoto.

 

image_icon.jpg - NOVO! Katalog Acustic solutions 2019/20

 

 

Predstavitev programov za Akustične rešitve:

   

  Sileo - Acoustic Solution

   

  Sileo je celovita linija zvočno-absorpcijskih panelov za akustično prilagoditev pisarne. Linija obsega izdelke, ki imajo različne aplikacije in načine montaže. Z uporabo panelov - posamičnih, ali v različnih konfiguracijah, odvisno od samega prostora in vaših potreb, lahko dobro poskrbite za akustično udobje uporabnikov v pisarni.

  V zadnjem času se je ponudba razširila na linijo Sileo S, ki je sestavljena iz tanjših in lažjih stenskih plošč, obešenih nad mizami in ostalimi delovnimi mesti.

   

  image_icon.jpg - Akustične rešitve - Sileo

   

  Več o programu Sileo.

  Preberi več

   
   

  Formo - Acoustic Solution

  Akustične plošče Formo so odlična dopolnitev vsakega poslovnega prostora - od vodstvenih pisarn, konferenčnih dvoran in manjših pisarn, do menz in prostorov za druženje.

  Zaradi svoje absorbcije zvoka lahko plošče Formo pomagajo nadzorovati neugodne akustične pogoje (npr. zmanjšujejo odmevnost), ki se pojavljajo v prostorih, kjer imajo ljudje veliko pogovorov in sestankov.

  Plošče je mogoče sestaviti posamično, v manjših ali večjih presledkih, ali eno ob drugi za tesnejšo ureditev. Plošče se montirajo na steno s posebnim pritrdilnim nosilcem, ki je sestavljen iz dveh delov: en del je pritrjen na ploščo, drugi pa neposredno na steno. Oba dela sta povezana z Velcro pritrditvijo.

   

  image_icon.jpg - Akustične rešitve - Formo

  image_icon.jpg - Katalog oblazinjenja in zaključnih površin Formo


  Preberi več

   
   

  Hexa - Acoustic solution

  Sistem Hexa vam omogoča hitro ustvarjanje udobnih prostorov za priložnostne pogovore, hkrati pa ustvari odlično vizualno podobo.

  Hexa zagotavlja zasebnost in zmanjšuje prenos glasnosti pogovorov.

   

  image_icon.jpg - Akustične rešitve - Hexa


  Več o programu Hexa.


  Preberi več

   
   

  Sand - Acoustic solution

  Nezadostno število manjših sejnih sob je pogost problem v pisarnah.


  Pohištvo Sand pomaga ustvariti takšne prostore in - zaradi svojih akustičnih lastnosti - prepreči, da bi se zvok pogovor širil po pisarni.


   

   

  image_icon.jpg - Akustične rešitve - Sand


  Več o programu Sand.


  Preberi več

   
   

  Vse pravice pridržane.

  Copyright (C) 2010. ELCOND Ingeniring, d.o.o.